Το Astypalaia Camping στη λίστα με τα καλύτερα της Ελλάδας σύμφωνα με το MSN

ψαμ

Το κάμπινγκ της Αστυπάλαιας είναι ένα από τα γνωστά στη χώρα μας και δίχως άλλο αποτελεί σημείο αναφοράς. Εδώ και πολλά χρόνια είναι πόλος έλξης για… πολλούς ταξιδευτές, εραστές του κατασκηνωτικού τουρισμού. Έχει δε αποκτήσει φανατικούς φίλους οι οποίοι το επισκέπτονται ανελλιπώς. Εντάσσεται στην κατηγορία των οργανωμένων και αποτελεί εγγυημένη επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές επιστρέφοντας στη φύση.

Το MSN μέσα από τη συνεργασία του με το clickatlife.gr συνέταξε μια λίστα με τα πιο γνωστά κάμπινγκ στη χώρα μας, οργανωμένα και μη. Στην πρώτη κατηγορία επιλέγονται από τον συντάκτη έξι κάπινγκ μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της Αστυπάλαιας. Τα υπόλοιπα είναι του Αρμενιστή στη Χαλκιδική, του Σίμου στην Ελαφόνησο, το Κοράλι στη Σέριφο, της Αγίας Άννας στην Εύβοια και της Αιγιάλης στην Αμοργό.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται σχετικά:

«Astypalaia Camping, Αστυπάλαια: Βρίσκεται στην τοποθεσία Β’ Μαρμάρι ανάμεσα στη Χώρα και τη Μαλτεζάνα κι έχει ιστορία που ξεκινά από το 1983, με σεβασμό στο περιβάλλον και φυσικά στον επισκέπτη. Το κάμπινγκ είναι περιτριγυρισμένο από καλαμιές και δέντρα και το μεγαλύτερο μέρος του χώρου που τοποθετούνται οι σκηνές είναι σκιασμένο από δέντρα και στέγαστρα φτιαγμένα από καλάμια.  Η παραλία βρίσκεται λίγα μέτρα από την είσοδο του κάμπινγκ και στο χώρο λειτουργεί ένα μικρό μπαράκι με μουσικές rock, reggae και έντεχνο, στο οποίο μια φορά την εβδομάδα διοργανώνονται πάρτι. Στην είσοδο υπάρχει στάση λεωφορείου με το οποίο μπορείτε να κινηθείτε στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού, όπως στη Χώρα και το λιμάνι του Πέρα Γιαλού που απέχουν μόλις 2,5 χιλιόμετρα, στο Λιβάδι σε απόσταση 4 χιλιομέτρων και τη Μαλτεζάνα που βρίσκεται 6 χιλιόμετρα μακριά. Info: http://www.astypalaiacamping.gr/».

Σχολιάστε